Wat is de ouderraad?

De ouderraad is een groep enthousiaste ouders met pit die zich vrijwillig inzetten voor de school.
Die inzet gebeurt op verschillende vlakken:
• activiteiten organiseren ten voordele van de kinderen;
• overleg over wat in en rond de school gebeurt of gepland staat, over wat bij ouders leeft en communicatie hierover met de school;
• meewerken bij activiteiten georganiseerd door de school.

Wat doet de ouderraad concreet?

De ouderraad organiseert activiteiten. Voor het schooljaar 2019-2020 staan alvast volgende activiteiten op de planning:
• vrijdag 6 september 2019: ouderraadcafé op de infoavond
• vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober 2019: prijsvraag ouderraad op het schoolrestaurant
• vrijdag 13 december 2019: winterevent door de ouderraad
In het najaar zal de ouderraad de verkoop organiseren van creatieve kunstwerkjes van de leerlingen op verschillende artikelen zoals brooddozen, turnzakken, kaartjes,... De ouderraad zal ook terug een quiz organiseren begin 2020.
Via de nieuwsbrief, facebook en mailings krijg je de nodige informatie. Met de opbrengst van de activiteiten financieren we activiteiten of aanpassingen op school voor de leerlingen. Zo zorgde de ouderraad voor een mobiele muziekinstallatie, een speelboot en een mooie upgrade van het speeltuig op de kleuterspeelplaats, de verfraaiing van het podium en werkte de ouderraad mee aan de aanpassingen op de speelplaats van de lagere school.
Daarnaast is de ouderraad de initiatiefnemer van de schoolstraat. De schoolstraat sluit de Breendonkstraat ter hoogte van de school ’s morgens en ’s avonds af voor auto’s. Zo zorgen we voor een veiliger aankomst en vertrek van voetgangers en fietsers aan de Breendonkstraat.

En jij?

We roepen je graag op om je mee in te zetten!
Wil je mee denken, overleggen, organiseren? Laat het ons weten en we nodigen je graag uit op de volgende vergadering.
Is vergaderen echt niet jouw ding, maar wil je ons wel ondersteunen met praktische hulp? Bezorg ons je contactgegevens als helpende hand. We nemen je op in een groep waarin we regelmatig praktische hulpvragen stellen. Je bekijkt waar je kan op ingaan. Kan je het hek van de schoolstraat ’s morgens rond 8u10 of 8u40 of ’s avonds rond 15u10 of 15u40 zetten of weghalen, laat het ons weten.

Tel

0497 93 99 52 (Lies)

Mail

Facebookpagina

De ouders met pit

Wie zijn de ouders met pit?

Mijn naam is Lies. Ik ben de mama van de deugenieten Jarne (6L) en Wout (3L).
Lesley is mijn naam. Anore Zina (4L) is mijn hartendief.
Hoi, ik ben Stijn, papa van  oogappel Jutta (1L), Sien (2K) en Jef.

Hey, ik ben Andy, trotse papa van deugenieten Lotte (3L), Anke en Nel.

"Joke, de mama van Mirre (2L).
Bram, papa van bengels Nette en Stan (1L).
Ilse, ik ben matu van de deugenieten Jarne (6L) en Wout (3L).
Ik ben Kathleen, mama van kapoenen Jannes (6L) en Sem (5L).
Annelies, mama van schatjes Bo (5L) en Fien (2L).

Please publish modules in offcanvas position.